Dvižne košare

Dvižne košare

Dvižne košare za varno in učinkovito delo na višini v sodobnem času uporabljajo že skoraj vsi profesionalci. V osnovi se delijo na dvižne košare z lomljivo roko in teleskopske dvižne košare, ki nam omogočajo vertikalen premik in tudi stranski doseg.

Dvižne košare se največ uporabljajo v gradbeništvu, čiščenju, vzdrževanju, slikopleskarstvu, prireditvah, obrezovanju dreves in podobno. Njihove največje prednosti v primerjavi z delovnimi odri ali lestvami pa so varnost pri delu, dvig produktivnosti in takojšnji pričetek del brez zapravljanja dragocenega časa za postavljanje in podiranje odrov. Dodatno pa se zaradi njihove enostavne uporabe (enostavno upravljanje direktno iz košare) in mobilnosti lahko takoj prestavijo oz. umaknejo, v kolikor se pod njimi izvaja trenutno neko drugo delo (npr: kanalizacija, tlaki, transporti…).

Podjetje UNISEL razpolaga z dvižnimi košarami različnih dimenzij in lastnosti. Vse so razpoložljive na dizel in elektro pogon z različnimi kolesi in stabilizatorji v odvisnosti od terena oz razpoložljive podlage ter drugih okoliščin. Poleg dvižnih košar nudimo tudi škarjaste dvižne ploščadi, ki omogočajo samo vertikalen doseg in teleskopske viličarje, za prenos bremen na velike horizontalne in vertikalne razdalje.

V podjetju UNISEL nudimo celovite rešitve za delo na višini in z individualnim ter fleksibilnim pristopom za naše stranke v najkrajšem možnem času najdemo ustrezne rešitve, da njihovo delo na višini poteka čim bolj optimalno.

Kontaktirajte nas oz. nam pošljite povpraševanje. Potrudili se bomo ustreči vašim željam in vam pomagali z nasveti, da najdemo čim bolj optimalno rešitev tudi za vas.

Vpiši pojme, ki te zanimajo